Πέρασαν 19 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε με ένα λεωφορείο τη μεταφορά επιβατών από Αθήνα προς Βουκουρέστι και αντίστροφα.

Η ανταπόκριση του ταξιδιωτικού κοινού ξεπερνά κάθε προσδοκία και η εταιρία προσφέρει γενικά όλες τις παροχές μιας σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης.

Ξεκινάμε σε λίγους μήνες από σήμερα το πρώτο ιδιόκτητο αμαξοστάσιο στο Βουκουρέστι όπου θα συντηρείται και θα ανεφοδιάζεται ο στόλος των λεωφορείων που αυξάνει συνεχώς με ρυθμό 20% σε καινούρια λεωφορεία κάθε χρόνο. Ταυτόχρονα καταβάλλουμε προσπάθειες για ένα παρόμοιο σύγχρονο αμαξοστάσιο στην Αθήνα.

Αγοράζονται λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας και ο αριθμός τους σήμερα ξεπερνά τα 15. Η συντήρηση τους γίνεται σε τακτική βάση σε υπερσύγχρονα κέντρα και σταθμούς που φιλοξενούν πλήρες συνεργείο, θέσεις στάθμευσης, καθώς και γραφείο κίνησης.

Σήμερα στον όμιλο μας απασχολούνται πάνω από 60 εργαζόμενοι. Ιδιαίτερη πρόκληση για μας αποτελεί το επιχειρηματικό πεδίο, της παγκοσμιοποιημένης πια αγοράς, που χαρακτηρίζεται από σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Έτσι χαράζουμε νέους στόχους,  βασιζόμενοι πάντα στην ανθρώπινη διάσταση του επαγγελματισμού, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν την πλήρη ανανέωση του στόλου των λεωφορείων και την on line σύνδεση με όλα τα συνεργαζόμενα μαζί μας γραφεία.

Στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι η βελτίωση των υπηρεσιών και ο εκσυγχρονισμός. Σήμερα ο στόλος συμπεριλαμβάνει 15 και πλέον πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας. Όλα διαθέτουν κλιματισμό ενώ τα περισσότερα είναι εξοπλισμένα και με ΤV, Video, Βar και WC. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας τους.